Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Τελευταία νέα

Μασάζ στο σπίτι!

Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση για ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά από μια κουραστική μέρα και πόσο μάλλον στον δικό του χώρο;

4 hands μασάζ: Μια ωφέλιμη και πολυτελής εμπειρία

Φανταστείτε την ευεξία και τα ευεργετικά οφέλη του «απλού» μασάζ… επί δύο! Με ένα 4 hands μασάζ απολαμβάνετε μια πολυτελή αίσθηση και εμπειρία μασάζ, με την εφαρμογή μάλαξης από δύο θεραπευτές ταυτόχρονα, συχνά με συγχρονισμένες κινήσεις.

Πόσο διαρκεί μια αποτελεσματική συνεδρία μασάζ;

Η μέση διάρκεια μασάζ που προσφέρεται από ινστιτούτα, σπα και μασέρ είναι γύρω στη μία ώρα και μπορεί να φτάσει μέχρι και το τρίωρο, αναλόγως των διαθέσιμων υπηρεσιών.

Μασάζ στο Χώρο σας: Οφέλη & γιατί να το Προτιμήσετε!

Το μασάζ μέχρι πρότινος ήταν μια αρκετά «παρεξηγημένη» τεχνική. Ο περισσότερος κόσμος αγνοούσε τη θεραπευτική και χαλαρωτική του αξία, ενώ μέχρι πρόσφατα ο τρόπος της εμπορικής του εκμετάλλευσης από σπα και ινστιτούτα είχε δώσει την εικόνα ενός δυσπρόσιτου είδους πολυτελείας.

Μασάζ και ψυχική υγεία

Το μασάζ πέρα από το αίσθημα ευεξίας κρύβει ένα πλήθος θετικών επιδράσεων για τον οργανισμό μας εν γένει αλλά και για την ψυχική μας υγεία.

Τα οφέλη του Αγιουρβεδικού μασάζ

Το αρχαιότερο πνευματικό μονοπάτι στην Ινδία μέσα από το οποίο θεωρείται ότι επιτυγχάνεται η πλήρης εναρμόνιση πνεύματος, ψυχής και σώματος ονομάζεται Αγιουρβέδα.

Ο ρόλος του μασάζ στην αποθεραπεία

Είναι σίγουρα υπέροχη η άθληση. Εκτός του οφέλους που παρέχει στην υγεία σώματος και πνεύματος, βελτιώνει τη διάθεση και προάγει την ευγενή άμιλλα ανάμεσα στους αθλητές. Ακόμη κι αν επιδίδεστε σε ένα ατομικό σπορ, αυξάνεται η διάθεση για κοινωνικοποίηση. Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής μας όμως, ισχύει το «μέτρον άριστον» προκειμένου να αποφεύγονται δυσάρεστες παρενέργειες από την υπερβολική καταπόνηση των μυών.

Κυτταρίτιδα: Ποια είδη μασάζ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αντιμετώπισή της;

Το λεμφικό μασάζ σε συνεργασία με το μασάζ κυτταρίτιδας, την καλή διατροφή, το νερό και κάποια μορφή γυμναστικής μπορεί να αποτελέσει την πιο ιδανική μέθοδο ενάντια στο πιο συχνό και άκρως ενοχλητικό πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Σελίδα 1 από 3

Νέο ωράριο μέχρι τις 1 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Νάντια Ιζαμπέλα Ιωάννα Ντιάνα Μαργαρίτα Μελίνα Γεωργιάννα Εύα Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ