Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

5+1 οφέλη του μασάζ

Το μασάζ διεγείρει το νευρικό σας σύστημα, ξυπνά τους μύες, τα όργανα και τους αδένες μας, ενώ παράλληλα απελευθερώνει χημικές ουσίες και ορμόνες. Το σώμα μας χρειάζεται ένα μασάζ για να ανανεωθεί και να αντιστρέψει τις επιπτώσεις του στρες. Εδώ, είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας μασάζ.

1. Ανανέωση δέρματος

Το δέρμα μπορεί και ανανεώνεται καθώς μέσω της λεφαράς τριβής με τα ειδικά έλαια που χρησιμοποιούνται στη συνεδρία γίνεται απολέπιση, επιτρέποντας έτσι την εμφάνιση νέων κυττάρων του δέρματος

2. Χαλάρωση νευρικού συστήματος

Το νευρικό σύστημα κατά τη διάρκει του μασάζ χαλαρώνει και η παραγωγή ορμονών εξισορροπείται. Οι ορμόνες του στρες μειώνονται, ενώ οι ενδορφίνες αυξάνονται. Αντίστοιχα, οι ορμόνες που ρυθμίζουν τους κύκλους ύπνου, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού, όπως και το σάκχαρο του αίματος αντιδρούν θετικά στη χαλάρωση που συνοδεύει ένα full body massage.

3. Μυοσκελετικά οφέλη

Οι μύες είναι σαν τα σφουγγάρια. Όταν συστέλλονται, το αίμα και το λεμφικό υγρό πιέζονται, ενώ όταν χαλαρώνουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μέσω του "νέου" αίματος οξυγονώνονται. Η αυξημένη παροχή αίματος επιταχύνει επίσης την απομάκρυνση του γαλακτικού οξέως που συμβάλλει στις κράμπες και στην κόπωση των μυών. Ο θεραπευτής μας μπορεί να ενσωματώσει στη θεραπεία κινήσεις stretching που κινητοποιούν τις αρθρώσεις και δημιουργούν ευεργετική ένταση στους μυς, τους συνδέσμoυς και τους τένοντες.

4. Βελτίωση στην παροχή οστικού αίματος

Τα οστά λαμβάνουν τα ίδια πλεονεκτήματα με τους μυς όσον αφορά την παροχή αίματος. Η ροή αίματος μεταφέρει ασβέστιο και άλλα μέταλλα στα οστά για να υποστηρίξει τη δύναμη και τη λειτιουργία τους. Έτσι, το σκελετικό σύστημα λαμβάνει σημαντική οφέλη από το μασάζ.

5. Βελτίωση αναπνοής

Η βαθιά, αβίαστη αναπνοή είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους στη μείωση του στρες. Δεδομένου ότι συσσωρεύεται μεγάλη ένταση στους ώμους, στο θώρακα και στο λαιμό, η αναπνοή περιορίζεται όταν στρεσαριζόμαστε. Καθώς χαλαρώνουμε η αναπνοή βαθαίνει και εξισσοροπείται και ο θεραπευτής μπορεί να "δουλέψει" καλύτερα για να μειώσει το σφίξιμο σε πιασμένους και σφιγμένους μυς.

6. Υγιή καρδιά

Ένα full body μασάζ κάνει καλό στην καρδιά. Η αγγειοδιαστολή αυξάνει τη ροή του αίματος και την παροχή οξυγόνου στα όργανά μας. Όλο το καρδιαγγειακό σύστημα χαλαρώνει, αρτηριακή πίεση ρυθμίζεται όπως και ο καρδιακός παλμός.

Το μασάζ από επαγγελματίες θεραπευτές μόνο θετικά έχει να προσφέρει. Εκτός από χαλάρωση οφελεί ουσιαστικά τον οργανισμό.

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Τζίνα Νάντια Έλενα Μαριάννα Έλσα Ροδούλα Γεωργιάννα Όλγα Λαμπρινή Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ