Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

5+1 μυστικά για να απολαύσεις μία συνεδρία μασάζ

 

Το μασάζ συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ανακουφίζει από το άγχος, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και βοηθά τα άτομα που πάσχουν από χρόνιες μυικές παθήσεις ή μυοσκελετικά προβλήματα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια «μυστικά» που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις την μαγεία του μασάζ περισσότερο, αλλά και θα ενισχύσουν τα ευεργετικά οφέλη του που αναφέραμε πιο πάνω!

 

    1 Κάνε ένα ζεστό μπάνιο.

Είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις, αφού θα χαλαρώσει μυαλό και σώμα και θα σε αποφορτίσει από την πίεση της ημέρας. Παράλληλα διευκολύνεις και τον θεραπευτή, γιατί μαλακώνουν οι μύες και το δέρμα, έτσι ώστε το σώμα να είναι πιο έτοιμο για τη συνεδρία.

 

 2 «Τακτοποίησε» τις σωματικές σου λειτουργίες.

Καλό είναι να έχεις επισκεφτεί το μπάνιο πριν το μασάζ, για να μην χρειαστεί να διακόψεις τη συνεδρία στη μέση, αλλά κυρίως για να αισθάνεσαι και ο ίδιος πιο άνετα και πιο χαλαρός.

 

4 Φάε ελαφριά.

Μη το παρακάνεις με το φαγητό, το ιδανικό είναι να φάς κάτι ελαφρύ, 1 ή 2 ώρες πριν, καθώς ένα βαρύ γεύμα λογικό είναι να σου προκαλέσει δυσφορία. Απαγορευτικό όμως είναι και το άλλο άκρο, δηλαδή να μην έχεις φάει τίποτα, διότι σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να προκληθούν ζαλάδες κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Ακόμη, καλό θα ήταν να μην καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα νερού, γιατί με τις μαλάξεις στην περιοχή της κύστης θα νιώσεις την ανάγκη να πας τουαλέτα.  

 

5 Βάλ’το στο πρόγραμμα

Αν έχεις πάρει την απόφαση και θέλεις να απολαύσεις την εμπειρία του μασάζ, καλό θα είναι να κλείσεις το ραντεβού σου εγκαίρως (3-5 ημέρες νωρίτερα). Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις διαθέσιμο τον αγαπημένο σου μασέρ, αλλά και να προγραμματίσεις την ώρα και την μέρα που σε βολεύει σύμφωνα με το προγραμμα σου.

 

6 Διάλεξε το κατάλληλο είδος μασάζ  

Μίλησε με τον θεραπευτή για το είδος μασάζ που σε ενδιαφέρει (π.χ αθλητικό, λεμφικό, κεφαλής) ανάλογα με τις ανάγκες σου και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζεις ιατρικής φύσης, όπως χρόνιες παθήσεις ή προβλήματα του μυοσκελετικού αλλά και το ποσοστό πίεσης που θέλεις, ειδικά αν ειναι η πρώτη σου φορά.

 

 

 

 

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Τζίνα Νάντια Έλενα Μαριάννα Έλσα Ροδούλα Γεωργιάννα Όλγα Λαμπρινή Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ