Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Γιατί αισθάνεσαι τόσο καλά μετά από ένα μασάζ ;

Τι καλύτερο λοιπόν από να τον ανταμείψουμε με μια συνεδρία μασάζ.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, τα οφέλη μίας θεραπείας μασάζ είναι πάρα πολλά και στο σώμα μας και στην ψυχολογία μας.

Στο σημείο αυτό θα επικεντρωθούμε στο συναίσθημα ευεξίας και ψυχικής ανάτασης που νιώθουμε φεύγοντας από ένα ραντεβού για μασάζ.

Τι συμβαίνει στο σώμα μας και στο μυαλό μας που κάνει την εμπειρία αυτή μοναδική;

Εξασκώντας την «ενσυνειδητότητα».

Ξεκινώντας από το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε, πριν καν ο θεραπευτής εισέλθει στο δωμάτιο, πρόκειται για ένα χώρο καθαρό, ήσυχο με χαμηλό φωτισμό χαλαρωτική μουσική και αρωματικά κεριά. Καθώς είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του μασάζ, αδειάζουμε το μυαλό μας από σκέψεις και προβλήματα που μας απασχολούν και επικεντρωνόμαστε μόνο στον ρυθμό της αναπνοής μας και σε ότι βιώνουμε εκείνη την στιγμή. Με αυτό το τρόπο πετυχαίνουμε την απόλυτη εμπλοκή μας στη διαδικασία του μασάζ, και εξασκούμε την δεξιότητα της «ενσυνειδητότητας» (mindfulness). Πρόκειται για αποδεδειγμένη επιστημονικά ικανότητα, η οποία μας επιτρέπει να διατηρούμε την ψυχική μας ισορροπία ακόμα και σε δύσκολες περιόδους.

Το “μαγικό άγγιγμα” του θεραπευτη.

Το άγγιγμα του θεραπευτή προκαλεί άμεση αντίδραση στον εγκέφαλό μας, ο οποίος με την σειρά του απελευθερώνει χημικές ουσίες, τις λεγόμενες ενδορφίνες, οι οποίες ευθύνονται για την καλή μας διάθεση και ευφορία που νιώθουμε κατά την διάρκεια του μασάζ. Απο την άλλη, οι ορμόνες του στρές, της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης μειώνονται και το τελικό αποτέλεσμα είναι το αυξημένο αίσθημα της ευεξίας και η τόνωση της διάθεσης μας. Παράλληλα, οι ενδορφίνες θα μειώσουν τους πόνους που νιώθουμε μετά από μια σκληρή ή εντατική προπόνηση, “μπλοκάροντας” τα σήματα πόνου που στέλνει ο εγκέφαλος! Ένα καλό μασάζ θα βοηθήσει πολύ στο να υποχωρήσουν πολύ πιο γρήγορα.

Η θαυματουργή επίδραση των αρωματικών ελαίων .

Πολλοί θεραπευτές χρησιμοποιούν αρωματικά αιθέρια έλαια με συγκεκριμένες μυρωδιές κατά την διάρκεια του μασάζ. Αυτό όπως αποδυκνύεται δεν είναι καθόλου τυχαιό, αφού ενισχύουν και  ενεργοποιούν συγκεκριμένη  δραστηριότητα του εγκεφάλου. Για παράδειγμα, το έλαιο γκρέϊπφρουτ, βοηθάει στην παραγωγή  εγκεφαλινών, ορμονών που δρούν ως παυσίπονα και το έλαιο από μαντζουράνα μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης, βοηθώντας μας να μείνουμε ήρεμοι.

Καλύτερη φυσική και πνευματική κατάσταση.

Η κατάλληλη πίεση που ασκεί ένας έμπειρος θεραπευτής με τα χέρια του, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Έτσι αποβάλλονται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά τα «κυτταρικά απόβλητα», η ίδια διαδικασία απαιτεί περισσότερο χρόνο για να γίνει με φυσιολογικό τρόπο από το σώμα μας!

Φυσικά, επηρεάζεται και το νοητικό κομμάτι, αρκεί να αναφέρουμε πως έρευνες έχουν αποδείξει, πως ακόμη και 15 λεπτά μασάζ βοηθάνε να σκεφτούμε πιο καθαρά, να αυξήσουμε την αίσθηση ευεξίας και να μειώσουμε τα επίπεδα του στρες!

 

 

 

 

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Τζίνα Νάντια Έλενα Μαριάννα Έλσα Ροδούλα Γεωργιάννα Όλγα Λαμπρινή Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ