Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

8 ερωτήσεις για το μασάζ που διστάζετε να κάνετε

Η ιδέα της χαλάρωσης και της ευεξίας, που ανάλογα με το είδος του μασάζ έχει και αναλγητικές ιδιότητες, βρίσκει όλο και περισσότερο πρόσφορο έδαφος στην ολοένα και περισσότερο απαιτητική καθημερινότητα όπου πολλές φορές η επιθυμία για ελεύθερο χρόνο φαντάζει ιδανική συνθήκη.

Ωστόσο, κάθε φορά που σκέφτεστε να το προγραμματίσετε μία συνεδρία επαγγελματικού μασάζ, πιθανόν να υπάρχουν κάποιες απορίες και προβληματισμοί που μπορεί να σας απασχολούν. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες από αυτές στο παρακάτω κείμενο για να μην έχετε κανένα ενδοιασμό την επόμενη φορά.

1. Νιώθω ανασφάλεια λόγω του σώματός μου.

Πολλοί άνθρωποι έχουν μειωμένη αυτοπεποίθηση λόγω κάποιων παραπανίσιων κιλών. Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από το ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει άσχημα με το σώμα του. Σε δεύτερη φάση, ένας επαγγελματίας μασέρ θα επικεντρωθεί στην δουλειά του και όχι στο αν είστε στα σωστά κιλά. Η δουλειά του είναι να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να σας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

2. Θα πρέπει να είμαι γυμνός-ή;

Συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, άλλοι νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής, κάθε φορά καλύπτει τον θεραπευόμενο με μία πετσέτα στα επίμαχα σημεία και μένει ακάλυπτο το σημείο που πρόκειται να κάνει μασάζ.

3. Αν κοιμηθώ κατά τη διάρκεια του μασάζ ;

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν ένα μασάζ μετά από μία κουραστική μέρα, για να χαλαρώσουν. Είναι απόλυτα φυσικό να χαλαρώσετε τόσο ώστε να αποκοιμηθείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο μασέρ σας, θα θεωρήσει ότι κάνει καλά τη δουλειά του που  κατάφερε να σας χαλαρώσει τόσο πολύ, ώστε να κοιμηθείτε!

4. Αν κατά τη διάρκεια του μασάζ γαργαλιέμαι;

Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων γαργαλιούνται και με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε να ενημερώσετε τον/την μασέρ σας. Ο ίδιος/Η ίδια μπορεί με την αποφυγή συγκεκριμένων σημείων και εφαρμόζοντας αργή και σταθερή πίεση να βοηθήσει την κατάσταση προς την αποφυγή του γαργαλητού!

5. Αν θέλω να με πιέσει πιο δυνατά;

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη πίεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θέλετε να επικεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του σώματος περισσότερο, μην αισθανθείτε ότι μπορεί να τον προσβάλετε. Πρέπει να νιώθετε άνετα για το απολαύσετε, αυτό είναι άλλωστε και το νόημα. Νιώστε οικεία και μιλήστε του ανοιχτά. 

6. Αν θέλω να πάω τουαλέτα;

Καλό είναι να έχετε φροντίσει τις φυσικές σας ανάγκες από πριν. Δηλαδή να έχετε πάει τουαλέτα πριν το ραντεβού σας. Τώρα αν πάλι προκύψει, εννοείται πως θα ζητήσετε συγγνώμη και θα επισκεφτείτε το μπάνιο.

7. Πρέπει να δώσω tips στον μασέρ;

Πρόκειται για κάτι που είναι εντελώς προσωπικό. Αν επιθυμείτε να αφήσετε ένα φιλοδώρημα μπορείτε να το κάνετε, αν πάλι δεν έχετε αυτή την άποψη, φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό.

8. Να προτιμήσω άνδρα ή γυναίκα μασέρ;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι τελείως υποκειμενική. Παραδείγματος χάρη, μπορεί μία γυναίκα να αισθάνεται πιο άνετα όταν ο θεραπευτής είναι του ίδιου φύλου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον άντρα. Το καλύτερο κριτήριο πάντως για να επιλέξετε θεραπευτή πρέπει να είναι το πόσο καλός είναι στη δουλειά του και όχι το φύλο του.

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Ευτυχία Έλλη Έλενα Μαριάννα Γεωργιάννα Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ