Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Το Four Hand Massage και τα οφέλη του

Συνήθως, οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζουν μία συνεδρία μασάζ έχοντας στο μυαλό τους ότι θα απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ από έναν θεραπευτή.

Στο σημείο αυτό «έρχεται το four hand massage» και διπλασιάζει την χαλάρωση αλλά και τα συνολικά οφέλη του μασάζ.

Αυτό το είδος μασάζ, περιλαμβάνει 2 θεραπευτές και συνεπώς 4 χέρια! Οι μασέρ χρησιμοποιούν συγχρονισμένες κινήσεις και δουλεύουν ταυτόχρονα σε διάφορετικά μέρη του σώματος για να προσφέρουν μία εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Έτσι ο ένας θεραπευτής, «εργάζεται» στο πάνω μέρος και ο άλλος στο κάτω μέρος, ή αντιστοίχα στο δεξί και το αριστερό μέρος του σώματος, χρησιμοποιώντας διαφορετικές κινήσεις και πιέσεις. Όπως είναι φυσικό το four hands massage, προσφέρει ακόμη περισσότερη χαλάρωση από την τυπική μέθοδο.

Γιατί επιτυγχάνεται μεγαλύτερη χαλάρωση;

Όταν οι εξιδεικευμένοι μασέρ δουλεύουν ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές του σώματος, ο εγκέφαλος δυσκολεύεται να εστάσει σε μία κίνηση, λόγω αυτής της σύγχυσης, τελικά παραδίδεται και αφήνεται να απολαύσει 100% αυτή την εμπειρία.

Οι θεραπευτές κατά την διάρκεια του μασάζ, συχνά συνδυάζουν διαφορετικές τεχνικές, ανάλογα με το μέρος του σώματος που δουλεύουν εκείνη στην στιγμή, βοηθώντας κάθε υποψήφιο να αισθάνθεί καλύτερα εσωτερικά και εξωτερικά.

Είναι μία καλή ευκαιρία να ζητήσετε, διαφορετικούς τύπους μασάζ από τον μασέρ σας, για να μάθετε ποιος τύπος σας ταιριάζει περισσότερο.

Το four hand massage, είναι εξαιρετική επιλογή για αθλητές και άτομα που έχουν έντονη σωματική δραστηριότητα σε τακτική βάση.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

Μειώνει τα επίπεδα του στρές

Με το μασάζ μειώνεται η κορτιζόλη, γνωστή ως ορμόνη του στρές. Επιλέγοντας το μασάζ με 2 θεραπευτές, επιτυγχάνετε την χαλάρωση στο υψηλότερο επίπεδο.

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

Η σωστή κυκλοφορία του αίματος είναι ότι καλύτερο γαι το σώμα σας. Μειώνονται τα σημάδια γήρανσης, όπως είναι οι ρυτίδες και το ξηρό δέρμα. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και τα κύτταρα σας λαμβάνουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά καταβάλλοντας λιγότερη προσπάθεια.

Ενδυναμώνει του μύες

Δυνατότεροι μύες σημαίνει μεγαλύτερη δραστηριότητα στην εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων και όχι μόνο.

Βελτιώνει την ψυχική υγεία

Ένα καλό μασάζ βοηθάει σημαντικά στην ανακούφιση συμπτωμάτων άγχους και κατάθλιψης. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε την ζωή σας περισσότερο.

Κοιμόσαστε καλύτερα

Ο ποιοτικός ύπνος, είναι θεμέλιο για έναν υγιή τρόπο ζωής. Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από διαταραχές ύπνου βρίσκουν πολύ βοηθητικό το μασάζ.

Το four hand massage, πλέον είναι πολύ δημοφιλές, σε αντίθεση με παλιότερα που μπορούσε κάποιος να το βρεί σε συγκεκριμένα σπα και ινστιτούτα.

Προσφέρετε αυτή την πολύτιμη εμπειρία στο σώμα σας, το αξίζει!

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Ρομίνα Έλλη Έλενα Νάντια Μαριάννα Γεωργιάννα Βίβιαν Τζίνα

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ