Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Τρόποι να πετύχετε την ουσιαστική σωματική και πνευματική χαλάρωση Κύριο

 

Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να εντάξουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας μέσα το εικοσιτετράωρο μας, προκειμένου να είμαστε παραγωγικοί στην εργασία μας και απολαύσουμε την κάθε στιγμή στο έπακρο.

Μερικοί εύκολοι τρόποι για ουσιαστική σωματική και πνευματική χαλάρωση είναι οι εξής:

 

  1. Απολαύστε υψηλής ποιότητας ύπνο σε συχνή βάση.

Η εξασφάλιση ενός ποιοτικού ύπνου σε συχνή βάση, είναι απαραίτητη για την σωματική και ψυχική μας υγεία. Ο βαθύς & ποιοτικός ύπνος μάς ξεκουράζει , δίνοντας στο σώμα μας το χρόνο να ανακτήσει τα αναγκαία επίπεδα ενέργειας που χρειάζεται και μας χαλαρώνει. Κατά τη διαδικασία του ύπνου, ο οργανισμός αναγεννά κύτταρα και δίνει τη δυνατότητα στον εγκέφαλο να οξυγονώνεται καλύτερα καθιστώντας τον πιο οξυδερκή. Εξίσου σημαντικό είναι να πηγαίνουμε για ύπνο την ίδια ώρα κάθε μέρα ώστε να εκπαιδεύσουμε το βιολογικό μας ρολόι αν χαλαρώνει και να ηρεμεί μέσω αυτής της συνήθειας.

Επιπλέον βασικός παράγοντας ενός ποιοτικού ύπνου είναι η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που σχηματίζουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό μας. Τέτοιες συνθήκες είναι : ο χαμηλός φωτισμός, ησυχία, ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο πριν, η επιλογή άνετων ρούχων που δεν ερεθίζουν το δέρμα, όπως οι πιτζάμες, και απενεργοποιούμε κάθε είδους οθόνες και διαβάσουμε ένα βιβλίο.

 

  1. Εντάξτε συνεδρίες χαλαρωτικού μασάζ στην καθημερινότητα

Ο πιο γνωστός τρόπος άμεσης σωματικής χαλάρωσης είναι το μασάζ. Τα είδη μασάζ είναι άπειρα αλλά όπως είναι εμφανές το χαλαρωτικό μασάζ είναι το κατάλληλο είδος να επιφέρει την επιθυμητή ηρεμία και χαλάρωση. Το χαλαρωτικό μασάζ αποπνέει μια αίσθηση χαλαρότητας στο σώμα και το μυαλό, μειώνοντας την ένταση και το άγχος της πιεστικής καθημερινότητας και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα αποσυμφορίζοντας το λεμφικό σύστημα και ανακουφίζοντας από ενοχλητικούς μυϊκούς σπασμούς.

 

3. Διαλογισμός

Ίσως και η λιγότερο χρονοβόρα πρακτική στη λίστα μας, καθώς μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε μέρος σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Για την εφαρμογή της χρειάζεται να είστε καθισμένοι σε ένα ήσυχο και αναπαυτικό σημείο ώστε να εστιάσετε απερίσπαστοι στην αναπνοή σας και την προσοχή του μυαλού σας στο τώρα και να διώξετε τις μελλοντικές ή παρελθοντικές σκέψεις . Αυτή η μορφή διαλογισμού με βάση πρόσφατες έρευνες έχει θετική επίδραση σε μείωση του άγχους και της κατάθλιψης.

 

Όταν συγκεντρώνουμε την σκέψη μας σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο (άψυχο ή έμψυχο) εμποδίζουμε το μυαλό μας να τρέξει με ταχύτητες φωτός σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν ή μας στρεσάρουν και δε μας χαρίζουν ηρεμία. Η ικανότητα να “αποσυνδέουμε” και να “επανασυνδέουμε’ το μυαλό μας με την πραγματικότητα που μας περιβάλλει συμβάλει δραματικά στην βελτίωση του τρόπου που αντιμετωπίζουμε καταστάσεις και μειώνει τον βαθμό που εσωτερικεύουμε περιστάσεις.


Η ηρεμία και η χαλάρωση σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργιά του οργανισμού και οι παραπάνω τρόποι διασφαλίζουν την ένταξη τους στην καθημερινότητα σας.

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Ρομίνα Έλλη Έλενα Νάντια Μαριάννα Γεωργιάννα Βίβιαν Τζίνα

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ