Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Τα είδη του μασάζ

Το μασάζ είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τα πολλαπλά οφέλη του. Η άμεση επαφή παραπέμπει στον πρωταρχικό δεσμό μητέρας – παιδιού, που λειτουργεί ανακουφιστικά, προσφέροντας στο βρέφος την αίσθηση ηρεμίας κι ασφάλειας που τόσο επιζητά, προκειμένου να αναπτυχθεί πλήρως, σωματικά και ψυχικά.

Κι επειδή το σώμα δεν ξεχνά, πάντα σε περιόδους στρες ή ασθένειας, ο άνθρωπος τείνει να καταφεύγει σε αυτές τις πρώτες μνήμες.

Όπως είναι λοιπόν εμφανές, ειδικά στη σύγχρονη εποχή, η ανάγκη για επαφή κι ανακούφιση είναι μεγάλη. Έτσι το μασάζ γνωρίζει ολοένα κι αυξανόμενη ζήτηση. Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση επιλέγετε το αντίστοιχο είδος μασάζ, διότι, ναι είναι πολλά – όσα κι οι ανάγκες σας! Εμείς έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τα 7 πιο ωφέλιμα καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων: ινδικό μασάζ κεφαλής, χαλαρωτικό, σιάτσου, κυτταρίτιδας, αθλητικό, αγιουβέρδικο mardana και deep tissue. Ακολουθεί σύντομη περιγραφή τους.

Το ινδικό μασάζ κεφαλής προσφέρεται για εξάλειψη πόνων ιδίως σε αυχένα κι ώμους, πονοκεφάλων κι ημικρανιών, μείωση άγχους κι αϋπνίας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό και κυκλοφορικό σύστημα, εξισορροπεί το νευρικό, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας κι εντείνει τη συγκέντρωση. Εφαρμόζεται στον άνω κορμό (κεφάλι, πρόσωπο, λαιμό, ωμοπλάτη, στέρνο). Ξαπλώνετε στο γεμάτο αρωματικά αιθέρια έλαια στρώμα που φέρνει ο επαγγελματίας μασέρ, στην κατάλληλη θέση που σας υποδεικνύει. Πρέπει να είστε γυμνοί από τη μέση και πάνω έχοντας γύρω σας μια πετσέτα. Εσείς χρειάζεται να έχετε 3 καθαρές πετσέτες: 2 μεγάλες και 1 μικρή.  

Το χαλαρωτικό μασάζ απεγκλωβίζει την ενέργειά σας κι ανακουφίζει από στρες και κούραση χαλαρώνοντας τους μυς. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, πάλι με τη χρήση του ειδικού κρεβατιού που φέρει ο θεραπευτής, στο οποίο προστίθενται ευωδιαστά έλαια αμυγδαλέλαιου κι αραχιδέλαιου. Καλείστε να είστε γυμνοί τυλιγμένοι σε πετσέτα ή με τα εσώρουχα ή το μαγιό σας. Χρειάζεστε 2 μεγάλες και 1 μικρή πετσέτες. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ενδείκνυται να έχετε κάνει πρώτα ένα ζεστό ντους ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος για να εισχωρήσουν καλύτερα τα έλαια.

Το σιάτσου είναι ένας φυσικός τρόπος να αντιμετωπιστούν προβλήματα όπως πόνοι αρθρώσεων, απομάκρυνση γαλακτικού οξέως, αϋπνίας, κούρασης ή εκνευρισμού, βελτιώνοντας παράλληλα το κυκλοφορικό και τον μεταβολισμό. Το σιάτσου γίνεται στο πάτωμα κι αφορά όλο το σώμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φοράτε άνετα, ελαφρά ρούχα κι ένα καθαρό χαλί ή στρώμα γυμναστικής όπου θα ξαπλώσετε. Θα νοιώσετε εκτός από πιο χαλαροί, και πιο γειωμένοι.

Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι ο πλέον ιδανικός φυσικός τρόπος να καταπολεμήσετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα. Βελτιώνει το κυκλοφορικό στοχευμένα στα σημεία συσσώρευσης κυτταρίτιδας, ώστε να γίνεται σωστά η καύση του λίπους, καταπολεμώντας ταυτόχρονα την ξηρότητα με αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση της λέμφου, απομάκρυνση των τοξινών και διατήρηση ελαστικότητας (άρα και νεανικής όψης) του δέρματος. Προτείνεται να είστε είτε γυμνοί με πετσέτα γύρω σας ή μόνο με εσώρουχα ή μαγιό, ώστε να δει ο ειδικός όλα τα σημεία που χρειάζονται παρέμβαση. Πρέπει να έχετε 2 μεγάλες και μια μικρή πετσέτες, ενώ ο μασέρ θα φέρει το ειδικό κρεβάτι όπου θα ξαπλώσετε. Για βέλτιστα αποτελέσματα, ένα χλιαρό ντους πριν είναι ό,τι πρέπει.

Το αθλητικό μασάζ δεν απευθύνεται μόνο αθλητές αλλά κι όσους άλλους έχουν μυϊκά προβλήματα ή έχουν υποστεί κάποιον τραυματισμό. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί πριν κάποιον αγώνα για να προετοιμάσει το σώμα, κάνοντάς το πιο ευλύγιστο για να αποφύγει τυχόν κακώσεις. Αυξάνει τη ροή του αίματος στους μυς απομακρύνοντας τοξίνες κι αφυπνίζει την ενέργεια θέτοντας το σώμα σε εγρήγορση. Το μασάζ γίνεται στο ειδικό κρεβάτι χωρίς απαραιτήτως χρήση ελαίων. Εσείς μπορείτε είτε να είστε γυμνοί κάτω από πετσέτα ή με εσώρουχα ή μαγιό. Χρειάζεστε 3 μεγάλες πετσέτες.

Το αγιουβέρδικο mardana ενδείκνυται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, για ανακούφιση των μυών, καύση λίπους κι αποτοξίνωση του οργανισμού με άμεση συνέπεια αναζωογονημένη επιδερμίδα. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα αλλά η έντασή του ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ για καλύτερα αποτελέσματα συνίσταται χλιαρό ντους πριν την εντριβή. Γίνεται πάνω στο ειδικό κρεβάτι του θεραπευτή με χρήση αμυγδαλέλαιου ή σησαμέλαιου. Το σώμα πρέπει να είναι γυμνό καλυμμένο με πετσέτα ή μόνο με εσώρουχα ή μαγιό. Θα χρειαστείτε 2 μεγάλες πετσέτες και 1 μικρή.

Τέλος, το deep tissue μασάζ συνίσταται για περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης κι έντασης των μυών, αφού αποκαθιστά τη μυϊκή ευλυγισία, την κυκλοφορία του αίματος κι ανακουφίζει τους πόνους. Εφαρμόζεται σ’ όλο το σώμα εστιάζοντας κυρίως στα πάσχοντα σημεία. Γίνεται επίσης στο κρεβάτι του ειδικού κι απαιτεί ελάχιστα έως καθόλου ρούχα. Εσείς χρειάζεται να έχετε 1 μεγάλη πετσέτα. Πιθανόν την επομένη να νοιώθετε κάποια ενόχληση, αλλά δεν είναι ανησυχητικό· συμβαίνει επειδή έχουν τεθεί σε λειτουργία τα μέλη σας.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να θυμάστε να φοράτε, άνετα, καθαρά βαμβακερά ρούχα. Επίσης προτιμότερο είναι το τελευταίο σας γεύμα να είναι τουλάχιστον 2,5 ώρες πριν την συνεδρία. Το μασάζ δεν έρχεται να αντικαταστήσει την ιατρική παρέμβαση, αλλά δρα συμπληρωματικά σε αυτήν. Δεν πρέπει όμως και να θεωρείται είδος πολυτελείας, καθώς αποτελεί ανάγκη. Γιατί να το στερείτε από τον εαυτό σας; Κλείσετε ραντεβού με τον θεραπευτή της επιλογής σας και παραδοθείτε στα οφέλη του. 

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Τζίνα Νάντια Έλενα Μαριάννα Έλσα Ροδούλα Γεωργιάννα Όλγα Λαμπρινή Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ