Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Οι χρυσοί κανόνες του μασάζ

Φανταστείτε πως έχετε μια εξαντλητική εβδομάδα, με άγχος και πίεση για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας – πράγμα διόλου απίθανο ή σπάνιο. Αποφασίζετε λοιπόν να κλείσετε μια συνεδρία μασάζ. Πολύ ορθή απόφαση και μπράβο. Πως όμως θα μεγιστοποιήσετε τα οφέλη σας από αυτήν;

Καταρχήν πρέπει να σας είναι σαφές τι στόχο έχετε. Θέλετε ανακούφιση από πόνους τραυματισμού; Θα επενδύσετε στο αθλητικό μασάζ. Θέλετε απλά ηρεμία και χαλάρωση, τότε το ομώνυμο χαλαρωτικό μασάζ σας ταιριάζει. Συζητήστε με τον υπεύθυνο θεραπευτή όλες τις πιθανές εναλλακτικές και μην διστάσετε να του εκφράσετε απορίες κι αμφιβολίες που τυχόν έχετε. Μην ξεχνάτε πως ο βασικός στόχος είναι να το απολαύσετε κι όχι να μην αφεθείτε λόγο άγχους.

Μια άλλη παράμετρος αφορά το ντύσιμο. Στα περισσότερα είδη μασάζ απαιτείτε ελαφρύς ρουχισμός (μόνο εσώρουχα) ή καθόλου. Αυτό είναι εντελώς στο χέρι σας ανάλογα με το πώς νοιώθετε πιο βολικά. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο θεραπευτής δεν είναι εκεί για να κρίνει εσάς και το σώμα σας, αλλά επαγγελματίας που κάνει τη δουλειά του γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες που μπορεί νε έχει κάθε οργανισμός, για αυτό αφήστε τις ντροπές κατά μέρους. Επιπλέον, θα είστε σκεπασμένοι με μια πετσέτα με εκτεθειμένο μόνο το σημείο του σώματος όπου γίνεται η εντριβή. Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλετε να έχετε δικές σας καθαρές πετσέτες και καθαρά εσώρουχα. Αν στο μασάζ χρειάζονται ρούχα –π.χ. σιάτσου που γίνεται στο έδαφος – τα ρούχα πρέπει να είναι άνετα και βαμβακερά.

Λίγο πριν το μασάζ, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα απαραίτητα για το είδος που επιλέξατε (καθαρές πετσέτες, πιθανόν κάποιο στρώμα γυμναστικής κ.ά.). Μια καλή πρόταση είναι να κάνετε ένα χλιαρό ντους πριν, ώστε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος και να απορροφηθούν στο μέγιστο βαθμό τα ευεργετικά αιθέρια έλαια που συνήθως χρησιμοποιούνται. Επίσης αποφύγετε να φάτε 2,5 με 3 ώρες πριν τη συνεδρία.

Και κατά τη διάρκεια του μασάζ, τι; Λοιπόν, επίσης δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τίποτα. Μπορείτε να μιλήσετε με τον θεραπευτή, μπορείτε κι όχι. Ίσως να σας πάρει λίγο ο ύπνος ή να ερεθιστείτε σεξουαλικά. Όλα αυτά είναι εξίσου φυσιολογικά, οι ειδικοί τα γνωρίζουν και δεν χρειάζεται να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, να μπαίνετε στη διαδικασία να απολογείστε ή να προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο. Θυμηθείτε ότι είστε εκεί για να απαλλαγείτε από το άγχος, όχι να προσθέσετε ακόμη ένα. Επίσης αν νοιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ή λιγότερη πίεση σε κάποιο σημείο, απλά ζητήστε το. Μην παρασύρεστε όμως από τον μύθο που θέλει το πιο έντονο – έως κι επώδυνο - μασάζ να είναι πιο ευεργετικό. Αυτό εξαρτάται από το είδος μάλαξης, αλλά κι από τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Τέλος, επιλέξετε τον ιδανικό θεραπευτή για εσάς. Μπορείτε να συνομιλήσετε με πολλούς πριν καταλήξετε σε κάποιον. Το κύριο κριτήριο είναι κατά πόσο εξειδικεύεται στο είδος μασάζ που χρειάζεστε. Μπορείτε νε ζητήσετε γνώμη από άλλους θεραπευόμενούς του, να δείτε αξιολογήσεις, να μάθετε την επαγγελματική του εμπειρία. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίζει ρόλο είναι το φύλο του – όπου στερεοτυπικά θεωρούνται οι γυναίκες ιδανικές για αυτό το επάγγελμα – ή η εμφάνισή του –ης. Είναι εκεί για να παρέχει τις θεραπευτικές υπηρεσίες του, όχι για κοινωνικές γνωριμίες.

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψη, κλείστε άμεσα ραντεβού για μια μοναδική εμπειρία μασάζ. Το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί, και σύντομα θα γίνει αγαπημένη σας συνήθεια.  

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Τζίνα Νάντια Έλενα Μαριάννα Έλσα Ροδούλα Γεωργιάννα Όλγα Λαμπρινή Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ