Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

5 λόγοι για να κλείσετε ραντεβού για μασάζ στο γραφείο

Το γραφείο σας είναι σίγουρα ο χώρος που περνάτε καθημερινά ατέλειωτες ώρες. Πως θα σας φαινόταν αν εκτός από χώρος εργασίας, μπορούσε να γίνει - έστω και για λίγο - αναψυχής; Αναψυχή με την πλήρη έννοια του όρου, που δηλώνει την ψυχική ανάταση: αυτό ακριβώς δηλαδή που προσφέρει μια συνεδρία μασάζ. Ας ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στα οφέλη του μασάζ στο γραφείο:

1) Οργανώνεται εύκολα: Ένα είναι βέβαιο: μέσα σε αυτό το ωράριο (συμπληρώνεται εδώ τις ώρες εργασίας σας) θα βρίσκεστε σε αυτόν το χώρο (συμπληρώνεται εδώ τον τόπο εργασίας σας). Το μασάζ μπορεί να γίνει στην καρέκλα όπου κάθεστε εστιάζοντας σε αυχένα, ώμους, πλάτη ή σε κάποιο άδειο δωμάτιο ή γραφείο, αν νοιώθετε αμήχανα ή χρειάζεστε κάτι πιο σύνθετο. Ο θεραπευτής φροντίζει να έχει μαζί του τα απαραίτητα για το είδος μάλαξης που θα χρειαστείτε (π.χ. ειδικό κρεβάτι), οπότε απλά αφήνεστε στα χέρια του. Σκεφτείτε επίσης, ότι είναι πιθανόν να μην έχετε έναν άνετο χώρο στο σπίτι σας, οπότε θα αναγκαζόσασταν να επισκεφθείτε εσείς το ινστιτούτο.

2) Βελτιώνει τη στάση του σώματος: Σίγουρα η καθιστική ζωή φέρνει συχνά πιάσιμο στους μυς, κράμπες και πονοκεφάλους. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το ρητό «το γοργόν και χάριν έχει». Γιατί να περιμένετε πότε θα φύγετε από τη δουλειά για να απολαύσετε μια συνεδρία, ενώ ταυτόχρονα θα αισθάνεστε άβολα, θα πονάτε και θα είστε υποπαραγωγικός; Αρκούν απλά 10’ – 15’ από το χρόνο σας κι αμέσως θα επανέλθετε δριμύτεροι. 

3) Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού: Αυτό ισχύει για όλα τα είδη μασάζ, όπου κι αν γίνονται. Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, αυξάνεται η συγκέντρωση και το σώμα λειτουργεί καλύτερα συνολικά. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι θα νοσήσετε πιο δύσκολα, οπότε δεν θα απουσιάσετε από την εργασία με μια ανεπιθύμητη αναρρωτική άδεια. 

4) Είναι πιο σύντομο: Μπορείτε να θέσετε ένα χρονικό όριο από 10’ – 15’. Είναι αρκετό για να σας βοηθήσει να ξεπιαστείτε και να αναπτερώσει το ηθικό σας, ενώ δεν θα χρειαστεί να επεκταθείτε σε - συχνά αμήχανες - συζητήσεις με τον θεραπευτή, να γδυθείτε, να κάνετε ντους κλπ. Επίσης δεν κινδυνεύετε να χρεωθείτε περισσότερο την επίσκεψη – εφόσον είναι με την ώρα - αφού το διάστημα θα είναι προκαθορισμένο, και λόγω της εργασίας δεν θα μπορείτε να το ξεπεράσετε. 

5) Χρωματίζει θετικά το εργασιακό περιβάλλον: Η εργασία αποκτά άλλη χροιά όταν μέσα σε αυτή συμβαίνουν πολλά, διαφορετικά κι ευχάριστα πράγματα, που σπάνε την μονοτονία του να κάνεις συνέχεια το ίδιο. Ας το παραδεχτούμε: όσο κι αν μας αρέσει η δουλειά μας, κάποια στιγμή η επανάληψη κουράζει. Κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας ή ακόμη και στους συναδέλφους σας, καθώς είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να παρασυρθούν από το παράδειγμά σας. 

Σε γενικές γραμμές αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αξίζετε το καλύτερο. Ουσιαστικά δεν χρειάζονται λόγοι για να απολαύσετε αυτό που σας κάνει χαρούμενους, πόσο μάλλον μια συνεδρία μασάζ, που θα σας δώσει τόσο χαρά όσο κι ευεξία. Πληκτρολογώντας λοιπόν τα παραπάνω, αποφάσισα κι εγώ να κλείσω άμεσα μια συνεδρία για μασάζ στο γραφείο μου. Σας αφήνω και καλή συνέχεια. 

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Τζίνα Νάντια Έλενα Μαριάννα Έλσα Ροδούλα Γεωργιάννα Όλγα Λαμπρινή Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ