Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Μασάζ και υγιεινή

Το μασάζ είναι μια διαδικασία στην οποία καταφεύγουμε κυρίως για να μας χαλαρώσει και να μας ανακουφίσει. Μπορεί να μην είναι το ίδιο θεραπευτική μέθοδος, αλλά αδιαμφισβήτητα έχει θεραπευτικές προεκτάσεις. Παρόλα αυτά, όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής μας, υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να απολαύσουμε στο μέγιστο τα οφέλη του. 

Καταρχήν πρέπει ο χώρος που θα γίνει το μασάζ να είναι όσο πιο καθαρός κι αποστειρωμένος γίνεται. Κατά τη διάρκεια της μάλαξης θα είστε είτε γυμνοί ή μόνο με τα εσώρουχα, ενώ με την τριβή ανοίγουν οι πόροι του δέρματος, οπότε υπάρχει κίνδυνος  να εισχωρήσουν μικρόβια από το περιβάλλον. Επίσης, καλό να υπάρχουν σημεία φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων σας. Στόχος του μασάζ είναι να αφεθείτε και να χαλαρώσετε. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό και στερεί την ελευθερία κινήσεων σε εσάς και τον θεραπευτή. 

Εκτός από την φροντίδα του περιβάλλοντος χώρου, πρέπει να φροντίσετε και το σώμα σας. Να έχετε κάνει ντους, να φοράτε καθαρά ρούχα κι εσώρουχα και να έχετε μαζί σας 2 -3 καθαρές πετσέτες. Τονίζουμε ιδιαίτερα τις πετσέτες καθώς θα έρχεστε συνέχεια σε επαφή με αυτές και είναι τόσο προσωπικό είδος όσο τα εσώρουχα: πρέπει να είναι αυστηρά δικές σας, δεν δανείζονται! Ακόμη, προτείνουμε να προτιμάτε τα βαμβακερά υφάσματα που απορροφούν τον ιδρώτα χωρίς ανεπιθύμητη υπερανάπτυξη μικροβίων, και δεν προκαλούν ερεθισμούς. 

Λίγο πριν το μασάζ μπορείτε να δώσετε μια επιπλέον ώθηση στον οργανισμό σας πίνοντας ένα ζεστό αφέψημα. Οι πόροι ανοίγουν πιο ομαλά χάρη στο ντους, και στη συνέχεια με τη βοήθεια του αφεψήματος, το σώμα παραμένει ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, παρά την εφίδρωση. Είναι επίσης πιο δεκτικό να απορροφήσει τα ευεργετικά στοιχεία των αιθέριων ελαίων που χρησιμοποιούνται. Για επιπλέον ευεργετική αποκόμιση μπορούν να ενταχθούν στη διαδικασία φυσικά υλικά όπως ηφαιστιογενείς πέτρες, ανάλογα πάντα με το είδος μασάζ. Μετά το πέρας της συνεδρίας μπορείτε να πιείτε λίγο ακόμη αφέψημα για να αποβάλετε τις τοξίνες.

Σε γενικές γραμμές από τα παραπάνω φαίνεται ότι το ιδανικότερο μέρος για να κλείσετε ραντεβού για μασάζ είναι το σπίτι σας. Είναι πάντα τόσο καθαρό όσο του επιτρέπετε να είναι. Όμως αν εφαρμοστούν οι παραπάνω κανόνες υγιεινής δεν αποκλείονται κι άλλοι χώροι όπως το ξενοδοχείο, το σκάφος ή το γραφείο – απλά με πιο σύντομη διάρκεια. Το κυριότερο όμως είναι να μην το αναβάλετε. Θα δώσει εγγυημένα μια πιο αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητά σας.

 

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Τζίνα Νάντια Έλενα Μαριάννα Έλσα Ροδούλα Γεωργιάννα Όλγα Λαμπρινή Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ