Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Τελευταία νέα

Μασάζ και υγιεινή

Το μασάζ είναι μια διαδικασία στην οποία καταφεύγουμε κυρίως για να μας χαλαρώσει και να μας ανακουφίσει. Μπορεί να μην είναι το ίδιο θεραπευτική μέθοδος, αλλά αδιαμφισβήτητα έχει θεραπευτικές προεκτάσεις. Παρόλα αυτά, όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής μας, υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να απολαύσουμε στο μέγιστο τα οφέλη του. 

5 λόγοι για να κλείσετε ραντεβού για μασάζ στο γραφείο

Το γραφείο σας είναι σίγουρα ο χώρος που περνάτε καθημερινά ατέλειωτες ώρες. Πως θα σας φαινόταν αν εκτός από χώρος εργασίας, μπορούσε να γίνει - έστω και για λίγο - αναψυχής; Αναψυχή με την πλήρη έννοια του όρου, που δηλώνει την ψυχική ανάταση: αυτό ακριβώς δηλαδή που προσφέρει μια συνεδρία μασάζ.

Οι χρυσοί κανόνες του μασάζ

Φανταστείτε πως έχετε μια εξαντλητική εβδομάδα, με άγχος και πίεση για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας – πράγμα διόλου απίθανο ή σπάνιο. Αποφασίζετε λοιπόν να κλείσετε μια συνεδρία μασάζ. Πολύ ορθή απόφαση και μπράβο. Πως όμως θα μεγιστοποιήσετε τα οφέλη σας από αυτήν;

Η ιστορία του μασάζ

Η λέξη μασάζ προέρχεται από τη γαλλική λέξη massage (= τριβή της μάλαξης) κι ορίζεται ως χειρισμός των επιφανειακών και βαθύτερων μυϊκών και συνδετικών ιστών με στόχο την λειτουργικότητά τους, την επούλωση ή την επίτευξη της χαλάρωσης κι ευεξίας και γενικότερα το ευ ζην.

Μασάζ με αιθέρια έλαια

Σας αρέσει η μυρωδιά των βοτάνων, των λουλουδιών και των φρούτων; Φανταστείτε την εκπληκτική αίσθηση του μασάζ σε συνδυασμό με αυτές τις ευωδίες. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης, που αφυπνίζει όλες σας τις αισθήσεις και για την οποία το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί. 

Τα είδη του μασάζ

Το μασάζ είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τα πολλαπλά οφέλη του. Η άμεση επαφή παραπέμπει στον πρωταρχικό δεσμό μητέρας – παιδιού, που λειτουργεί ανακουφιστικά, προσφέροντας στο βρέφος την αίσθηση ηρεμίας κι ασφάλειας που τόσο επιζητά, προκειμένου να αναπτυχθεί πλήρως, σωματικά και ψυχικά.

Μασάζ και άσκηση, αποκαθιστούν μυοσκελετικές κακώσεις

Για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός που προκαλείται από μία κάκωση στους ιστούς απαιτούνται συνήθως τρία στάδια επούλωσης. Ενδεικτικά πρόκειται για τα στάδια της Οξείας, Υποξείας και Χρόνιας Φάσης. Φαίνεται όμως πως αν συνδυάσουμε   κατάλληλα τις ασκήσεις αποκατάστασης με την ενδεδειγμένη τεχνική μασάζ τότε τα αποτελέσματα θα είναι επωφελή.

Μασάζ και εγκυμοσύνη

Αναμφισβήτητα η περίοδος της εγκυμοσύνης, αποτελεί την πιο «όμορφη» στιγμή στην ζωή της κάθε γυναίκας. Το μασάζ όπως αποδεικνύεται μπορεί όχι μόνο να την ανακουφίσει από τους πιθανούς πόνους αλλά και να  δημιουργήσει μια «ιδιαίτερη» σύνδεση με το μωρό της. 

Νέο ωράριο μέχρι τις 1 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Νάντια Ιζαμπέλα Ιωάννα Ντιάνα Μαργαρίτα Μελίνα Γεωργιάννα Εύα Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ