Kλείστε Ραντεβού Tώρα 6984 307 313 (Ώρες λειτουργίας 10:00 - 01:00)

Blog - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα

Πως να κάνεις μασάζ στον εαυτό σου

Στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας, το άγχος και η κούραση συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο. Η εύρεση στιγμών ηρεμίας και φροντίδας του εαυτού μας είναι ζωτικής σημασίας. 

Η σημασία της εύρεσης του σωστού θεραπευτή μασάζ

Στην κουραστική καθημερινότητα που ζούμε, η επιδίωξη της χαλάρωσης και της ευεξίας είναι πολύ σημαντική για να έχουμε ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ζωής και εργασίας μας. Το μασάζ είναι από τις αρχαιότερες μεθόδους χαλάρωσης αλλά η εύρεση του σωστού θεραπευτή για τις ανάγκες μας είναι υψίστης σημασίας. 

Πως το μασάζ μειώνει τα επίπεδα άγχους και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

Καθώς η ζήτηση για πρακτικές ευεξίας και χαλάρωσης συνεχίζει να αυξάνεται, η θεραπεία μασάζ έχει γίνει δημοφιλής επιλογή για πολλά άτομα που αναζητούν χαλάρωση από την εντατική καθημερινότητα. Παρακάτω, θα εξερευνήσουμε τους διάφορους λόγους που καθιστούν το μασάζ πλήρως αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του άγχους και βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος .

Συνεδρίες Μασάζ : Τι πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος

Οι συνεδρίες μασάζ προσφέρουν πολλά οφέλη τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική ευεξία. 

Shiatsu Massage: 3 λόγοι που πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ

Οι Ιαπωνικές πρακτικές ομορφιάς, όπως η περιποίηση προσώπου και τα διάφορα είδη μασάζ, απολαμβάνουν τον τελευταίο διάστημα ιδιαίτερη φήμη παγκοσμίως, αλλά είναι πρακτικές που ακολουθούνταν από τα αρχαία χρόνια.

Η επίδραση των τακτικών συνεδριών μασάζ στην καταπολέμηση χρόνιων μυοσκελετικών παθήσεων

Με τον όρο μασάζ ή μάλαξη αναφερόμαστε σε ένα σύνολο χειρονακτικών ασκήσεων και πιέσεων της επιδερμίδας, οι οποίες βασίζονται στην ανατομία, φυσιολογία και παθολογία. Κύριος σκοπός της μάλαξης είναι η ανακούφιση και αντιμετώπιση των μυοσκελετικών πόνων αλλά και το αίσθημα της ευδαιμονίας που έπεται.

Αρχαίες VS Μοντέρνες Τεχνικές Μασαζ

Η τεχνική του μασάζ και τα ευεργετικά αποτελέσματα της χρήσης του διαπιστώθηκαν από διάφορους πολιτισμούς του αρχαίου κόσμου, με κχώρες όπως η Ιαπωνία, η Σουηδία, η Ταϊλάνδη αλλά και η Ινδία να έχουν την πρωτοκαθεδρία.

3 Λόγοι να εντάξετε τις συνερείες μασάζ στην καθημερινότητα σας

Η προσθήκη συνεδριών μασάζ στην καθημερινή σας ζωή μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οι συνεδρίες μασάζ αποτελούν βασικό παράγοντα ηρεμίας και χαλάρωσης για όλο το σώμα, ο οποίος συχνά παραμελέιται αδίκως.

Σελίδα 1 από 6

Νέο ωράριο μέχρι τη 1.00 το βράδυ! Δεχόμαστε πληρωμές και με POS στο χώρο σας!

Έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους θεραπευτές, άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, που διαθέτουν εμπειρία χρόνων και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.
Νάταλι Φλάβια Ευτυχία Έλλη Έλενα Μαριάννα Γεωργιάννα Βίβιαν

Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι σας!

Τηλεφωνήστε στo 6984307313 ή πραγματοποιήστε online booking και χαλαρώστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού online μέσω φόρμας κάντε κλικ εδώ